360 Graden fotografie en film

10 april 2019
Rik van den Wildenberg
rgb producties
Rik van den Wildenberg

Wie wil er niet op de middenstip staan van het PSV stadion?

Vrijwel iedereen kent Google Street View. Waarschijnlijk gebruik je het al om eens op je toekomstige vakantiebestemming te kijken. Je loopt door de straat waar je hotel staat, over de boulevard en het is alsof je al bent gearriveerd.

De techniek waarmee je helemaal ‘rond’ kunt kijken is 360 graden fotografie. Dit kan redelijk eenvoudig geïntegreerd worden in je website. Je bezoekers kunnen dan interactief op je site gaan kijken.

Mooi voorbeeld is de 360 graden opname vanaf de middenstip in het PSV stadion. Vanaf het “heilige” gras, waar alleen de spelers op mogen komen, kun je prachtig het stadion rond kijken. Er is ook een kijkpositie vanaf de zijkant van de grasmat, ter hoogte van de spelersingang.

Virtuele beleving

We hebben voor VDL Seatingsystems een film gemaakt over de vervanging van alle stadionstoelen op de tribunes. Deze 2 verschillende montages zijn nu geïntegreerd in een virtuele tour die je zelf kunt gaan maken. Dit is onderdeel van een grotere tour die nu in de maak is. Een tour die bestaat uit combinaties van 360 graden materiaal en 2D film.

Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties!

Laat je verrassen door de mogelijkheden die wij kunnen bieden met 360 graden fotografie en film!

This content requires HTML5/CSS3, WebGL, or Adobe Flash Player Version 9 or higher.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in